tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42996] POST with nio connector results in missing variables
Date Thu, 06 Aug 2009 14:07:05 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42996



--- Comment #33 from Filip Hanik <fhanik@apache.org> 2009-08-06 07:06:59 PDT ---
Created an attachment (id=24110)
Debug output from application

hi Jerome,
I did a few modifications

1. I added a counter to Jmeter so I could see a diff between the request
>?c=${__counter(false)}

2. I added in a filter that prints out the
 - thread name
 - the counter
 - the method type (GET/PUT etc)

3. I changed the test application to print out the thread name when it reports
an error

I've attached the output of the log, but to summarize, here is what the filter
and the application prints out (System.out)

Thread:tomcat-exec-3 Counter:5 Method:PUT
Thread:tomcat-exec-3 Counter:11 Method:GET
Thread:tomcat-exec-3 Counter:13 Method:GET
Thread:tomcat-exec-3 ########### ERROR (2) ###########
Thread:tomcat-exec-3 Counter:28 Method:PUT
Thread:tomcat-exec-3 Counter:23 Method:GET

The thread tomcat-exec-3 reports a method GET, and then the application reports
and error on the same thread.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message