tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 47469] New: Multilevel path deployment on windows issue
Date Thu, 02 Jul 2009 17:39:53 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47469

           Summary: Multilevel path deployment on windows issue
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.5.27
          Platform: PC
        OS/Version: Windows Server 2003
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: Unknown
        AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
        ReportedBy: osegarra@gencat.net


Hi, 

We are trying to deploy an application in a multilevel path /Gabjur/AD but we
system does not deploy the webapp as it is described in
http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/config/context.html

In the server.xml file we have the following entry:

      <Host
         appBase="D:\Export\webapps_instancia2"
         name="localhost">

In the \Catalina\localhost\Gabjur#AD.xml we have the following:

<Context path="/Gabjur/AD" reloadable="true" antijarlocking="true"
antiresourcelocking="true">
    <Resource 

In D:\Export\webapps_instancia2 we have a Gabjur folder and inside this Gabjur
folder we have placed the AD.war file (noghing else):
D:\Export\webapps_instancia2\Gabjur\AD.war

After restarting the system we expected to have a new directory in the \Gabjur
folder called AD (D:\Export\webapps_instancia2\Gabjur\AD) with the deployed
AD.war webapp. But system creates a directory called Gabjur#AD directory in the
appBase directory (D:\Export\webapps_instancia2\Gabjur#AD).

Now we have stoped the server and we have moved
D:\Export\webapps_instancia2\Gabjur#AD folder to
D:\Export\webapps_instancia2\Gabjur\AD folder and restarting the system webapp
is not redeployed in a Gabjur#AD folder (as it was initially) and application
is accessible from http://localhost:8080/Gabjur/AD as it is expected.

The problem is each time we have to restart our server twice: one for the
initial deployment at Gabjur#AD folder and another with this Gabjur#AD folder
moved to Gabjur\AD.

We have tested to create an empty AD directory in the Gabjur folder but system
detects a folder and it does not deploy the application (neither in Gabjur#AD
folder). In linux it deploys it in spite of the empty folder.

Deployment system does not look to work correclty in this conditions. Is there
any workarround o known fix.

Thanks a lot.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message