tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40775] Single-sign on session invalidation not working as expected
Date Thu, 16 Jul 2009 23:23:35 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40775


Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME




--- Comment #6 from Mark Thomas <markt@apache.org>  2009-07-16 16:23:33 PST ---
Sorry it has taken so long to get back to this.

For the original issue, setting requireReauthentication="true" on the valve
should give consistent behaviour. You won't be logged in to app 2 (and
getRemoteUser() etc will return null) until you access a protected resource. At
that point a logout in app2 will logout app 1.

This also addresses Peter's concerns in comment #4.

For the issue described in comment #5, the SSO valve is working as designed.
One session timing out only invalidates that session. Associated SSO sessions
are not affected.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message