tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 46764] Tomcat 6 and xmlValidation="false" not working
Date Sat, 07 Mar 2009 14:04:02 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=46764


Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME




--- Comment #3 from Mark Thomas <markt@apache.org>  2009-03-07 06:03:59 PST ---
I can't reproduce this. With the sample JSP code you have provided, this just
works.

There is also something odd about your configuration. A clean installation
won't even look at a JSP on start-up, let alone try and parse it.

If you still see this error on a clean Tomcat 6.0.18 installation downloaded
from the ASF (not installed via your OS's packaging system) please provide the
complete source for a single JSP that demonstrates this issue on the clean
installation so we can investigate further.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message