tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl San Gabriel <karl.sangabr...@gmail.com>
Subject Re: DO NOT REPLY [Bug 46694] New: Servlet Facets when running multiple application on one tomcat instance
Date Mon, 16 Feb 2009 17:03:34 GMT
Hi Igor,

Could it be the version of Java you are using to compile the codes?

I encountered something like this before few days ago.
My Java classes compiled with jdk1.6 don't work in production.

I needed to re-compile everything using jdk1.5 and it worked.

I hope this helps.

Regards,
Karl

bugzilla@apache.org wrote:
> https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=46694
>
>            Summary: Servlet Facets when running multiple application on one
>                     tomcat instance
>            Product: Tomcat 6
>            Version: 6.0.18
>           Platform: PC
>         OS/Version: Windows Vista
>             Status: NEW
>           Severity: minor
>           Priority: P2
>          Component: Servlet & JSP API
>         AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
>         ReportedBy: igor@amplio.si
>
>
> For quite some time i couldn't figure out why some of the applications could
> start on local server and not on production servers (all servers the same
> version 6.0.18) which run multiple tomcat applications, giving ERROR:
> SEVERE: Error configuring application listener of class
> si.amplio.web.filters.OnLoadContextListener
> java.lang.ClassNotFoundException: si.amplio.web.filters.OnLoadContextListener
>         at
> org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1387)
>         at
> org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1233)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContext.java:3786)
>
> I'm using Eclipse for development. 
> If there are applications on tomcat running with facets (JS API) set to 2.5
> then all deploying apps must have the same facets else error mentioned above
> stops new application from being started after deploy. The same goes when the
> first app is deployed on tomcat with facets set to 2.4. All following apps must
> have set facets to 2.4.
>
> I've scanned all the documentation and google to figure this out...Couldn't
> find it. Is this documentation bug or is it tomcat servlet container bug ?
>
>
>   


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message