tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45812] No EOS bucket when using mod_jk with 401 response
Date Tue, 16 Sep 2008 18:13:05 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45812





--- Comment #4 from Brian Rectanus <Brian.Rectanus@breach.com>  2008-09-16 11:13:04
PST ---
The SVN version does indeed fix this problem.  However, I noticed it now sends
FLUSH followed by EOS.  In my bugzilla searches I came across Bug 26446 that is
rather old, but not sure if that may be triggered by this change.

And just FYI, apxs on my system was including the -Wl, prefix on the LDFLAGS
query which caused the SVN version of configure to add it twice (ie
-Wl,-Wl,foo).  I had to do this to get it to build:

Index: configure.in
===================================================================
--- configure.in        (revision 695980)
+++ configure.in        (working copy)
@@ -109,7 +109,7 @@
                 dnl sed magic needed to prepend each token with "-Wl," s.t.
libtool
                 dnl detects those arguments correctly as ld flags.
                 dnl Double square brackets needed, because single ones will be
removed by autoconf.
-                APXSLDFLAGS="`$APXS -q LDFLAGS_SHLIB | $SED -e 's/\([[^
]]*\)/-Wl,\1/g'`"
+                APXSLDFLAGS="`$APXS -q LDFLAGS_SHLIB | $SED -e
's/\(-Wl,\)\?\([[^ ]]\+\)/-Wl,\2/g'`"
             else
                 WEBSERVER="apache-2.0"
                 APRINCLUDEDIR=""
@@ -124,7 +124,7 @@
                 dnl sed magic needed to prepend each token with "-Wl," s.t.
libtool
                 dnl detects those arguments correctly as ld flags.
                 dnl Double square brackets needed, because single ones will be
removed by autoconf.
-                APXSLDFLAGS="`$APXS -q LDFLAGS | $SED -e 's/\([[^
]]*\)/-Wl,\1/g'`"
+                APXSLDFLAGS="`$APXS -q LDFLAGS | $SED -e 's/\(-Wl,\)\?\([[^
]]\+\)/-Wl,\2/g'`"
                 APACHE_CONFIG_VARS="`${APXS} -q
exp_installbuilddir`/config_vars.mk"
                 LIBTOOL=`$APXS -q LIBTOOL`
             fi
@@ -534,7 +534,7 @@
 fi
 dnl the APXSLDFLAGS is given to the linker (for APRVARS).
 if ${TEST} -n "${LDFLAGS}" ; then
-    TMPLDFLAGS="`${ECHO} ${LDFLAGS} | $SED -e 's/\([[^ ]]*\)/-Wl,\1/g'`"
+    TMPLDFLAGS="`${ECHO} ${LDFLAGS} | $SED -e 's/\(-Wl,\)\?\([[^
]]\+\)/-Wl,\2/g'`"
     APXSLDFLAGS="${APXSLDFLAGS} ${TMPLDFLAGS}"
 fi
 AC_SUBST(APXSCFLAGS)


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message