tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45528] New: Tomcat 6 fails to detect a matching certificate and stuck in an infinite loop
Date Sun, 03 Aug 2008 11:22:44 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45528

           Summary: Tomcat 6 fails to detect a matching certificate and
                    stuck in an infinite loop
           Product: Tomcat 6
           Version: 6.0.16
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: Catalina
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: avizner@nextnine.com


Created an attachment (id=22351)
 --> (https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=22351)
The keystore i use

I'm usind apache-tomcat-6.0.16 with jdk1.6.0_06 (but it was also occur with
jdk1.5.0_16)
I have a .keystore file which doesn’t matches the SSL definitions in the
server.xml(wrong password).
tomcat 4 handled it well – it was unable to connect to it but the logs showed
a friendly messages and the server continue working fine.
However in tomcat 6 when I configured the connectors in the server.xml with
default settings or as" org.apache.coyote.http11.Http11Protocol" 
and I started the service, the tomcat get in an infinite loop which holds the
CPU in 90% and keep writing to catalina log the following error:

*************************************************************************
03/08/2008 11:09:37 org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Acceptor run
SEVERE: Socket accept failed
java.net.SocketException: SSL handshake errorjavax.net.ssl.SSLException: No
available certificate or key corresponds to the SSL cipher suites which are
enabled.
                at
org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSESocketFactory.acceptSocket(JSSESocketFactory.java:150)
                at
org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Acceptor.run(JIoEndpoint.java:310)
                at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
*************************************************************************

When I configure the connectors to work with
“org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol” the problem seems to disappear


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message