tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 45710] FormAuthenticator - Request Parameters are lost after authentication
Date Fri, 29 Aug 2008 10:26:46 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45710


Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID




--- Comment #1 from Mark Thomas <markt@apache.org>  2008-08-29 03:26:45 PST ---
There isn't enough information here, particularly on how the controller is
coded, to reproduce this.

This looks like an application issue at the moment and therefore this should be
explored further on the users list.

I would suggest using ieHttpHeaders or LiveHttpHeaders to confirm exactly what
the client is sending. This should enable you to construct a much simpler test
case.

If the discussion on the users list IDs a Tomcat bug, please feel free to
reopen this issue and attach the details.


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message