tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 43726] Tomcat does not start when using a 64bit JDK on Windows
Date Thu, 19 Jun 2008 19:50:29 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43726


Jeremy Matthews <jeremym@nortel.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |jeremym@nortel.com




--- Comment #3 from Jeremy Matthews <jeremym@nortel.com>  2008-06-19 12:50:28 PST ---
(In reply to comment #1)
> Running in 64-bit windows you need the 64-bit version of the service wrapper.
> You  can get these from svn. I don't think they are included in the 5.5x distro
> 
> https://svn.apache.org/repos/asf/tomcat/tc6.0.x/trunk/res/procrun/

Revisiting this issue... my scenario is slightly different. I have a 6.0.16
distribution. I went to the link you gave, went to the amd64 folder (I have
Intel chip which I hear should be ok), downloaded, and replaced the tomcat6.exe
and tomcat6w.exe. I do "service.bat install", but when I start the service in
Services, it fails, and I get the following in jakarta_service log:

[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun (2.0.4.0) started
[2008-06-19 14:34:17] [info] Service Tomcat6 name Apache Tomcat
[2008-06-19 14:34:17] [info] Service Tomcat6 installed
[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun finished.
[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun (2.0.4.0) started
[2008-06-19 14:34:17] [info] Updating service...
[2008-06-19 14:34:17] [info] Service Tomcat6 updated
[2008-06-19 14:34:17] [info] Update service finished.
[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun finished.
[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun (2.0.4.0) started
[2008-06-19 14:34:17] [info] Updating service...
[2008-06-19 14:34:17] [info] Service Tomcat6 updated
[2008-06-19 14:34:17] [info] Update service finished.
[2008-06-19 14:34:17] [info] Procrun finished.
[2008-06-19 14:34:59] [info] Procrun (2.0.4.0) started
[2008-06-19 14:34:59] [info] Running Service...
[2008-06-19 14:34:59] [info] Starting service...
[2008-06-19 14:34:59] [174  javajni.c] [error] The specified module could not
be found.
[2008-06-19 14:34:59] [994  prunsrv.c] [error] Failed creating java 
[2008-06-19 14:34:59] [1269 prunsrv.c] [error] ServiceStart returned 1
[2008-06-19 14:34:59] [info] Run service finished.
[2008-06-19 14:34:59] [info] Procrun finished.

This similar to the errors I get when trying to start the distro, but there's
the javajni.c error in addition. This is on Windows 2003 Server Standard x64
Edition SP2. 


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message