tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 44930] New: tomcat use AJP connector ,cpu use 99%
Date Sun, 04 May 2008 02:39:32 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=44930

           Summary: tomcat use AJP connector  ,cpu use 99%
           Product: Tomcat 6
           Version: 6.0.16
          Platform: Other
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Native:JK
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: kuaiyuelaogong@126.com


I use httpserver: apache2.2.8 +mod_jk + mod_SSL ,tomcat's version is 6.0.16

my OS is redhat4(linux) i use 1 apache +5 tomcat for loading blancer,but when
it runing more then one day ,my cpu use always 99% ,but not all tomcats,every
times is one or two tomcats has this effect.
of cause ,if for a long time ,others tomcat maybe 99% too.


tomcat's log has no exception,and apache's errolog  has no exception too.

this host has only about 20 users ,another host has the same configs it's os is
AIX  and has more than 2000 users ,but no this problem
.

i am chinese ,sorry for my poor english!


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message