tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42037] User principal not always set correctly
Date Sat, 01 Mar 2008 17:49:05 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42037


Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEEDINFO                    |RESOLVED
         Resolution|                            |WONTFIX




--- Comment #9 from Mark Thomas <markt@apache.org>  2008-03-01 09:49:05 ---
I am marking this as WONTFIX since:
- there are no obvious code paths that could explain this
- no reasoning has been provided for why the patch works and I can't see one
- there has been no response to the request for further info for many months

I suspect tile and/or the app is doing something odd.

If you, or anyone else, still see this issue and you have new information that
sheds some light feel free to re-open this issue and add the new info.


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message