tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Filip Hanik - Dev Lists <devli...@hanik.com>
Subject Re: Wrong path to servlet - 404 Not Found
Date Thu, 31 Jan 2008 19:57:14 GMT
did you try:

<Host name="myapp" debug="0" appBase="/var/www" unpackWARs="true">
        <Alias>myapp</Alias>
       <Context path="" docBase="myapp" debug="5" reloadable="false" 
swallowOutput="true" />
       <Context path="/manager" 
docBase="/usr/local/apache-tomcat-5.5.25/server/webapps/manager" 
debug="0" privileged="true"/>



Emmanuel Milou wrote:
> here is the part of my server.xml you wanted to check:
>
> <Host name="myapp" debug="0" appBase="/var/www/myapp" unpackWARs="true">
>         <Alias>myapp</Alias>
>        <Context path="" docBase="" debug="5" reloadable="false" 
> swallowOutput="true" />
>        <Context path="/manager" 
> docBase="/usr/local/apache-tomcat-5.5.25/server/webapps/manager" 
> debug="0" privileged="true"/>
>
>
>
>
> Mark Thomas wrote:
>> Emmanuel Milou wrote:
>>> it used to work well with the same config on Tomcat5.5.
>>> Could the problem occurs because of the changelog? or a bug in the 
>>> connector mod_jk?
>>
>> appBase and docBase settings for the relevant host and webapp?
>>
>> Mark
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org
>>
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message