tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexey Petrenko" <alexey.a.petre...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat startup script for Windows
Date Fri, 21 Dec 2007 11:35:20 GMT
Any comments?

SY, Alexey

2007/12/18, Alexey Petrenko <alexey.a.petrenko@gmail.com>:
> Hi.
>
> I've experienced the following problem with Tomcat 6.0.14 startup
> script for Windows. The script just exits silently on my machine and
> Tomcat does not start.
>
> Small investigation shown that the problem is in error level after
> setclasspath.bat call from catalina.bat. Line 101 of catalina.bat
> always detects an error and exits.
>
> However setclasspath.bat does not print any error and exits as
> expected through "end" label.
>
> The following patch fixes the situation:
> Index: bin/setclasspath.bat
> ===================================================================
> --- bin/setclasspath.bat        (revision 604213)
> +++ bin/setclasspath.bat        (working copy)
> @@ -85,3 +85,4 @@
>  exit /b 1
>
>  :end
> +exit /b 0
> ===================================================================
>
> Have anyone experienced such problems before? Did I do something wrong
> or it is better to patch the script?
>
> Thanks in advance.
>
> SY, Alexey
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message