tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 42593] - Win32 Apache/jk/tomcat configuration causes 100% cpu usage
Date Tue, 13 Nov 2007 16:40:40 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42593>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42593





------- Additional Comments From diperis@mail.fujitsu.es  2007-11-13 08:40 -------
Hi we have a similar problem,
Our configuration is Tomcat 5.5.20 Apache 2.2.3 open ssl compiled and Windows
2003 enterprise edition. The jvm is 1.5.0_10 

The tomcat5.exe proccess cpu usage grows up to 100% into a few days from its start.

It happens using -server java option or whitout it. with tc-native 1.1.10 or
whitout it. on w2k3 with sp1 and sp2


We have the same configuration on several Windows XP and is workng alright 

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message