tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Burton" <dbur...@bluefishgroup.com>
Subject Rebuilding isapi_redirect.dll
Date Fri, 26 Oct 2007 20:34:52 GMT
Hi all,

 

We've run into the issue as described in this bug:
http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=42003  I'm trying to
rebuild the dll myself using Visual Studio to incorporate this change,
but the dll I build doesn't seem to work at all when I use it in IIS
(all users just get a 500 error instead of actually making it through
into the app hosted in Tomcat).  We've got the 1.2.25 release version of
the dll in there now, and it works fine (except for this bug, which
affects users who have inordinately many group memberships).

 

Also, I can't figure out how to get the Visual Studio project to build a
'release' version, as opposed to a 'debug' version, and as a result, my
dll is about twice the size of the latest release version.  I'm not sure
if that's causing the problem or not.  Is there anything else I should
need to do besides open up the isapi.dws workspace in Visual Studio and
build it?

 

Any help would be greatly appreciated.  If anyone has a built dll with
this fix in that you could share, that would be fantastic.

 

Thanks very much,

 

- Dan

 

Dan Burton
Solution Architect 

Information Access Solutions

tel.: 
fax: 
mobile: 

(512) 469-9300 x150 
(512) 692-1958
(512) 657-1414 

dburton@bluefishgroup.com 

 

"committed to client elation"

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message