tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 43394] New: - Some of application resouces are not being updated until debug mode startup
Date Fri, 14 Sep 2007 10:14:39 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43394>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=43394

           Summary: Some of application resouces are not being updated until
                    debug mode startup
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.5.9
          Platform: Other
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: Catalina
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: vcherkassky@gmail.com


Sometimes when an application's rebuilt, server doesn't apply the changes in
classes until it's started up in debug mode.

For example. We have found a bug in project. When it's fixed, changes still do
not come out. But when we start tomcat in debug mode and place breakpoints where
the bug was, it someway works fine without any changes. The project context
definition is placed in conf/Caltalina/localhost.

If that is not a bug in tomcat, please give an advice about how it's better to
redeploy applications.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message