tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41289] - Error when deploying XML Configuration file URL
Date Thu, 05 Apr 2007 12:45:38 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41289>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41289


shivahr@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |ASSIGNED




------- Additional Comments From shivahr@gmail.com  2007-04-05 05:45 -------
Could reproduce the problem even with /tc6.0.x/trunk/ build. 

Tried deploying "sample.war"
(http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/appdev/sample/sample.war) through the
Manager web-application, by executing the following URL from Browser:

http://localhost:8080/manager/deploy?path=/Shiva&config=file:/c:/tomcat/examples/myContext.xml

where, "c:/tomcat/examples/myContext.xml" file contains the following contents:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Context path="/WebApplication1" docBase="c:\tomcat\examples\sample.war" />

Deploy failed with following return message:
  FAIL - Failed to deploy application at context path /Shiva

and log file shows:
INFO: Manager: install: Installing context configuration at
'file:/c:/tomcat/examples/myContext.xml'
java.io.FileNotFoundException:
C:\tomcat\trunk60\output\build\conf\Catalina\localhost\Shiva.xml (The system
cannot find the path specified)
	at java.io.FileOutputStream.open(Native Method)
	at java.io.FileOutputStream.<init>(FileOutputStream.java:179)
	at java.io.FileOutputStream.<init>(FileOutputStream.java:131)
	at
org.apache.catalina.manager.ManagerServlet.copyInternal(ManagerServlet.java:1570)
...

Created <conf-path>\Catalina\localhost manually and tried deploying again and it
is successful this time.

Will create a fix for this.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message