tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40530] - Tomcat Service startup fails when installed into localized path
Date Sat, 13 Jan 2007 15:25:31 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40530>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40530


markt@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID




------- Additional Comments From markt@apache.org  2007-01-13 07:25 -------
I can reproduce this on the command line, without running Tomcat as a service.

This looks similar to the cmd.exe issue
http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=5013622

Both Java & Perl fail when the class file / Perl script are in a directory that
contains UTF-8 characters. The only work around I can suggest is to install
Tomcat in a directory that contains only ASCII characters.

I do not believe that this is a Tomcat issue nor is there anything the Tomcat
team can do to fix it.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message