tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 41134] New: - Unable to run Apache Tomcat
Date Fri, 08 Dec 2006 13:06:15 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41134>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=41134

           Summary: Unable to run Apache Tomcat
           Product: Tomcat 6
           Version: 6.0.0
          Platform: PC
        OS/Version: Windows Server 2003
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P1
         Component: Catalina
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: raj@track-mate.net


After lots of installation and uninstall I am not able to run Apache Tomcat.

And find it very difficult.

My machine is running on Windows 2003 server with IIS 6.0.

As I want to run servlets I have installed Apache Tomcat v6.0, ( JVM is 
already installed ).

But I'm not able to run the Apache. Windows System Event Log says: The Apache 
Tomcat service terminated with service-specific error 0 (0x0).

A couple of times I have uninstalled JVM, Apache and installed the same still 
have the same issue.

Please let me know the workaround.

Thank you,

Regards,

Raj

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message