tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40909] - High CPU Usage When Using mod_jk or mod_proxy_ajp connectors
Date Tue, 19 Dec 2006 23:37:36 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40909>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40909


paul@2hv.nl changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         OS/Version|Windows Server 2003         |Windows 2000




------- Additional Comments From paul@2hv.nl  2006-12-19 15:37 -------
I've just ran into the same, or at least similar, problem using the following 
config:
IIS 5
Tomcat 5.5.20 + tcnative-1.dll 1.1.8
mod_jk/isapi-redirect 1.2.19
JDK 1.5
Windows 2000 server

When I start Tomcat only (so no IIS), everything works fine. As soon as I start 
IIS, the CPU load pops to 100%. The task consuming the CPU is "tomcat5.exe".

I've also tried using tcnative.dll 1.1.7, but it resulted in the same 
behaviour. When I tried WITHOUT tcnative.dll, everything worked fine.

So whatever is it, it is NOT fixed in tcnative 1.1.6.

Until just now, I was using Tomcat 5.5.15, isapi redirector 1.2.15 and tcnative-
1.dll 1.1.0: this combination worked fine!

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message