tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40440] - Problem with characters when include static html
Date Fri, 08 Sep 2006 18:43:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40440>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=40440


william.barker@wilshire.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|REOPENED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED




------- Additional Comments From william.barker@wilshire.com  2006-09-08 18:43 -------
(In reply to comment #5)
> i know that it is not the forum but I set fileEncoding on the DefaultServlet 
and
> when i use Request time include action the characters are ok but when I use
> Translation time include then there is still problem with incorrect 
characters.

This is per the JSP spec.  You need to include a <%@page pageEncoding="utf-8" %
> in the included file, or you get iso-latin-1.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message