tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39990] New: - Cewolf graphic makes connector behave strange
Date Fri, 07 Jul 2006 13:35:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39990>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39990

           Summary: Cewolf graphic makes connector behave strange
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.5.15
          Platform: Other
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P3
         Component: Native:JK
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: sczymaj@msls.de


Hi,

we are using CEWOLF to create charts. Works great if we talk to Tomcat directly.
But If we call Tomcat through Apache (2.0.55 with mod_jk 1.2.15 on Windows XP)
the Connector seems to pass wrong data to Apache, the image is broken and
afterwards the connector keeps sending trash (the Servlet looks like a real mess
until I restart tomcat).

I was not abled to find any information about it, and if you want more
information I'll do my best to provide it.

Regards,
S.Czymaj

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message