tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 37895] New: - isapi 1.2.15 connector when configured on IIS6.0(W2003) with "isapi_redirect.properties does not work
Date Tue, 13 Dec 2005 23:14:24 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=37895>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=37895

           Summary: isapi 1.2.15 connector when configured on IIS6.0(W2003)
                    with "isapi_redirect.properties does not work
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.5.9
          Platform: PC
        OS/Version: Windows Server 2003
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P1
         Component: Connector:AJP
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: adyant@gmail.com


isapi 1.2.15 connector when configured on IIS6.0(W2003) with
"isapi_redirect.properties does not work while it works prefectly fine with the
registry. While using properties file, IIS starts throwing 404 error and the
isapi logfile doesnt show any entry at all. Even more strange is that when
looking at properties in IIS, the isapi is shown as loaded "High".

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message