tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Fenlason, Josh" <jfenla...@ptc.com>
Subject HPUX Itanium Native Connector Build Error
Date Mon, 07 Nov 2005 20:14:38 GMT
Hey everybody!
I'm trying to build the native apr connector from Tomcat 5.5.12 on HPUX
Itanium and I'm running into a problem during the configure.  APR 1.2.2
built fine.  I built OpenSSL 0.9.8a as a static library (I couldn't get
it to build as a shared library.)  When I try to configure the tomcat
native connector, I get the following error:
 
checking for openssl/engine.h... yes
checking for SSLeay_version in -lcrypto... no
checking for SSL_CTX_new in -lssl... no
checking for ENGINE_init... no
checking for ENGINE_load_builtin_engines... no
checking for SSL_set_cert_store... no
configure: error: ... Error, SSL/TLS libraries were missing or unusable
 
Here's my build environment:
gcc 3.3.1
gnu make 3.79.1
 
Here's how I configured the native connector
CC="gcc -static-libgcc" \
CPPFLAGS="-I/home/snow/jfenlason/hp/lib/opensslStaticDist/include" \
SHLIB_PATH="/home/snow/jfenlason/hp/lib/opensslStaticDist/lib" \
CFLAGS="-O2" \
./configure \
"--prefix=/home/snow/jfenlason/hp/lib/tomcatNativeConnector" \
"--with-apr=/home/snow/jfenlason/hp/lib/apr" \
"--with-ssl=/home/snow/jfenlason/hp/lib/opensslStaticDist" \
"--with-java_home=/opt/java1.5" \
"--with-java-platform=2" \
"$@"
 
Has anyone been able to get this to work?  Suggestions on what I'm doing
wrong would be greatly appreciated.  Thanks in advance.
,
Josh.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message