tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jean-Pierre Pelletier" <pelletier...@sympatico.ca>
Subject Re: Tomcat 5.5.12 and SSL - https doesn't work, was ok with 5.5.9
Date Wed, 09 Nov 2005 20:10:14 GMT
I think I am using a 32 bit JVM, I downloaded it
from Sun as "jdk-1_5_0_04-windows-i586-p.exe".

----- Original Message ----- 
From: "Mladen Turk" <mturk@apache.org>
To: "Tomcat Developers List" <dev@tomcat.apache.org>
Sent: Wednesday, November 09, 2005 2:57 PM
Subject: Re: Tomcat 5.5.12 and SSL - https doesn't work, was ok with 5.5.9


> Jean-Pierre Pelletier wrote:
>> https is fixed either by removing the native-1.dll file or by
>> replacing it by the AMD 64 bit version.
>> 
>> It looks like there is a bug in the Windows installer that installs the 
>> 32 bit version
>> instead of the 64 bit version on a 64 PC.
>> 
>> I am surprise that the 32 bit version of native-1.dll wouldn't run on my
>> AMD 64 Athlon 3400+ cpu albeit slower than the 64 bit version?
>> 
> 
> You are probably using 64 bit JVM.
> Think we'll need some sort of detection for installer.
> Not sure if nsis can detect 32/64 bit jvm.
> 
> Regards,
> Mladen.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message