tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35461] - bad request http 400 using mod_jk 1.2.13. After downgrading to 1.3.33 and mod_jk 1.2.5 the problems have gone. Problems occur again after using the combination Apache Webserver 1.3.33 and mod_jk 1.2.10
Date Fri, 11 Nov 2005 22:23:48 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35461>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35461





------- Additional Comments From lannocc@lannocc.com  2005-11-11 23:23 -------
I seem to be running into this issue as well. Just a suggestion (not sure if it
makes a difference here yet), but have you tried setting maxPostSize="0" or to
some high value on the AJP connector definition in your Tomcat server.xml files?
According to http://tomcat.apache.org/tomcat-5.0-doc/config/http.html the
default maximum is 2MB.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message