tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 37457] New: - Deploying(copying webapp.war) and restarting tomcat doenst always deploy webapp
Date Thu, 10 Nov 2005 19:58:44 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=37457>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=37457

           Summary: Deploying(copying webapp.war) and restarting tomcat
                    doenst always deploy webapp
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.0.28
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Unknown
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: aruneesh.salhotra@miletustrading.com


Deploying(copying webapp.war) and restarting tomcat doenst always deploy webapp.

I have few tomcat servers, and I deploy a webapp.war file.
This I do by copying the war file to the tomcat (stopped), and earlier webapp 
removed.

I do a restart, which would install the webapp. 
Now after waiting for 30 secs, I delete the webapp.war file.

There are times when the webapp doesnt exist.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message