tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36814] - Parameter for POST encoding
Date Tue, 27 Sep 2005 13:45:36 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36814>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36814





------- Additional Comments From Udo.Walker@abas.de  2005-09-27 15:45 -------
I also have the filter mapping like this:

 <filter-mapping>
    <filter-name>Set Character Encoding</filter-name>
    <servlet-name>action</servlet-name>
  </filter-mapping>

but it does not work.

In the config file in the <Context> I have this valve included:

    <Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve"
           directory="logs"  prefix="localhost_access_ewi_log." suffix=".txt"
           resolveHost="false" pattern="common"/>

In the comment it says, that all request accesses are logged. Maybe this one
sets the character encoding already to the wrong value? I mean not directly the
valve but Tomcat when the request is accessed.




-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message