tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36735] New: - Problem with SSL - swf - Explorer
Date Tue, 20 Sep 2005 14:59:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36735>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36735

           Summary: Problem with SSL - swf - Explorer
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.0.28
          Platform: Other
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Catalina
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: burn@i3fighters.com


When requesting a page with one or more swf files from MS Internet Explorer 6 
(maybe any version) using the SSL encryption protocol to a Tomcat 5.0.28 o 
5.0.30 (maybe all 5.0.x family) the html and images are loaded correctly, but 
the swf is not. When requesting directly a swf file from the url (in https) the 
browser response with a "Page cannot be found" message.
Everything works fine using Mozilla FireFox or when the container is Tomcat 
4.1.x.
I've tried only with a self made certificate on Win 2k and Linux RHEL AS 3U5.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message