tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35461] - bad request http 400 using mod_jk 1.2.13. After downgrading to 1.3.33 and mod_jk 1.2.5 the problems have gone. Problems occur again after using the combination Apache Webserver 1.3.33 and mod_jk 1.2.10
Date Mon, 01 Aug 2005 09:08:00 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35461>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35461





------- Additional Comments From mturk@apache.org  2005-08-01 11:08 -------
Hmm,

This seems like you are using 'application/x-www-form-urlencoded'
with GET request.

Can you post the full mod_jk log from the beggining of the transaction
to the end for that request. There must be some errors in ajp protocol,
either setting timeout too low or forbidding post requests.



-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message