tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jérôme Chauvin <jerome.chau...@opsomai.com>
Subject Re: binary streaming / content-type problem with mod_jk ?
Date Wed, 20 Jul 2005 09:23:16 GMT
Any ideas ?
It would be helpful :)
Thanks,

Jérôme Chauvin

Le 19 juil. 05, à 10:09, Jérôme Chauvin a écrit :

> Hi all !
>
> I've developed a servlet ("BinaryStreaming" based on 
> "StreamingContent" by Raj Behera) which does a binary stream of a mpeg 
> video file which is created progressively (by another 
> servlet/software/Unix command/... not important ) and finally read and 
> played by Quicktime.
> I use Apache and Tomcat so I've installed mod_jk
>
> All work well (-> MacOS and Windows) but... :
> If I go on     http://localhost:8080/my_test/BinaryStreaming     it 
> works well with QuickTime 7 and QuickTime 6 (6, 6.5, 6.5.2, ...).
>
> I have mod_jk so I can go on      
> http://localhost/my_test/BinaryStreaming       and here it still works 
> well with QT7.
> But QT6 seems to wait that the video file is entirely created to start 
> the viewing instead of starting to play the movie as soon as there is 
> data in it, progressively.
> -> like it does with QT7 and QT6 with :8080  OR  when I use QT7 
> without :8080.
>
> I think it's due to mod_jk but I've no idea to make it work
>
>
> I've found that another person had a similar problem, but no answer 
> was given :
> http://www.junlu.com/msg/107218.html
>
> This message was posted in 09/2004 and it seems that Apache causes 
> problems with pre-defined MIME-Types.
>
>
>
> Does someone have an answer or an idea ? :-)
> I really need to fix this ! :(
>
> Thanks in advance.  :o)
>
> Regards,
>
> Jérôme
>
> ---
> Jérôme Chauvin
>
> OPSOMAI
> 77, rue de Charonne
> 75011 Paris - France
> Tél : +33 (0)1 58 39 38 22
> Fax : +33 (0)1 43 70 70 72
> @ : jerome.chauvin@opsomai.com
> URL : http://www.opsomai.com
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message