tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34873] - Tomcat server doesnt startup due to whitespace in installation directory
Date Fri, 13 May 2005 19:09:34 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34873>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34873





------- Additional Comments From duttbobba@gmail.com  2005-05-13 21:09 -------
> This works for me. Please give (a lot) more details, or post to tomcat-user.

     I thought I was clear earlier. I will try to be clearer this time. I
installed Tomcat 5.5.9 on my Win2k machine, going through the installation steps
with the default configurations, and finishing it to start the service by
default. The default installation directory is .....\Tomcat 5.5.9, with a
white-space in between. The server did not come up successfully, but I do not
have the statements from err.log. After a lot of googling, a forum mentioned
that this was a known bug in Tomcat, and recommended me to install in another
directory without whitespaces. I did, and e/thing works sweet.

     I have to mention here that, I do not know that the whitespace is causing
the problem, but that is the only variable that changed in the 2 installations,
and the 2nd time it worked.

Dutt.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message