tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 34061] New: - Tomcat hangs while starting
Date Thu, 17 Mar 2005 16:38:06 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34061>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=34061

           Summary: Tomcat hangs while starting
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.1.24
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: major
          Priority: P1
         Component: Connector:HTTP/1.1 (deprecated)
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: admin@etechwebsolutions.com


Tomcat is working Fine , in WINDOW machine . And also working Fine in One Linux 
server on UAT .while same stops working on production . 
When istart same on Production it doesn't go ahead and hangs showing below 
message.
"HttpConnector Opening server socket on all host IP addresses" . While same is 
working Fine in other WINdows as well as UAT Linux Box.

I can send Server.xml if required.

Help would be appriciated, As my production is getting delayed.

Abhishek

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message