tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ryan Bloom <...@redhat.com>
Subject jk connector error on post.
Date Tue, 18 Jan 2005 00:55:21 GMT

I am trying to get Apache 1.3 and Tomcat 5.0.27 working together.  My site 
basically works, but any POST request causes the following error with a 
hex dump:

Jan 17, 2005 3:19:23 PM org.apache.jk.common.HandlerRequest invoke
SEVERE: Error decoding request
java.io.IOException
        at 
org.apache.jk.common.JkInputStream.receive(JkInputStream.java:252)
        at 
org.apache.jk.common.HandlerRequest.decodeRequest(HandlerRequest.java:500)
        at 
org.apache.jk.common.HandlerRequest.invoke(HandlerRequest.java:352)
        at 
org.apache.jk.common.ChannelSocket.invoke(ChannelSocket.java:743)
        at 
org.apache.jk.common.ChannelSocket.processConnection(ChannelSocket.java:675)
        at 
org.apache.jk.common.SocketConnection.runIt(ChannelSocket.java:866)
        at 
org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:683)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:567)


I have been unable to get Tomcat to give me more log messages.  The web 
pages are very clear that jk2 is no longer in development, so I really 
don't want to go to jk2.  but I am at a loss as to where to go from here.

Can anybody suggest a possible solution?

Thanks,

Ryan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message