tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Remy Maucherat <r...@apache.org>
Subject Re: I broke this (I think), but I don't know quite why...
Date Tue, 30 Nov 2004 18:57:53 GMT
Shapira, Yoav wrote:

>Hi,
>As http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32445 shows, I
>apparently broke the admin webapp when I made it compile with Struts 1.2
>for Tomcat 5.0.30.  I've looked at it for a bit, and I can't quite
>figure out why it's broken or how to fix it quickly, probably because my
>Struts knowledge is not where it should be.
>
>The ApplicationResources.properties are where they used to be, properly
>packaged in the catalina-admin.jar and on the classpath.  I didn't
>change any of the struts config files either.  So I'm a bit puzzled as
>to why this is broken and would appreciate hints on a fix.
>  
>
I remember similar issues, but I forgot the cause, sorry :(
Hopefully I'll remember.

>The reason I'm asking now (and copying Amy, my admin webapp guru -- Amy
>I hope you don't mind the personal email), is that I made the same code
>changes for Tomcat 5.5.5, which is slated to be released in about 48
>hours.
>  
>
Are there similar issues in that branch ?
It works for me (running from my build folder, which doesn't prove much).

Rémy


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message