tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 19917] - Using AF_UNIX socket with Tomcat 4.1.24, Apache 2.0.45 doesn't work
Date Fri, 19 Nov 2004 00:46:51 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19917>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19917





------- Additional Comments From dchatenay@gmail.com  2004-11-19 01:46 -------
  I ran into the same issue with Tomcat 4.1.18, Apache 2.0.52 and Tomcat
connectors 2.0.4 on a Redhat 7.3. The first part of the problem has to do with
$TOMCAT_HOME/bin/tomcat-jni.jar, which conflicts with
$TOMCAT_HOME/server/lib/tomcat-jk2.jar, and causes the apr to fail loading with
a CNFE on org.apache.commons.logging.LogFactory. Once this is out of the way, I
ran in the same problem described in this bug.
  I had to resort to a temporary workaround: 
-edit jk/native2/server/apache2/Makefile
-add "-laprutil-0 -lgdbm -lexpat -ldb -lcrypt" to APR_LIBS
-make and deploy
  This worked for me.
  This is apparently not an uncommon problem: a lot of sites are reporting the
same issue, and it is almost impossible a solution that works. I'm posting here
because I believe some people might find this useful, given the scarcity of
proper documentation on the the jk2 connector.


-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message