tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 32063] New: - Installing as service: Unable to insert values for JvmMx and JvmMs in registry
Date Thu, 04 Nov 2004 19:05:39 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32063>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=32063

Installing as service: Unable to insert values for JvmMx and JvmMs in registry

           Summary: Installing as service: Unable to insert values for JvmMx
                    and JvmMs in registry
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.0.28
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: Catalina
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: ifischer@is24.de


If i try to install Tomcat as service under W2k, i'm not able to insert values 
for JvmMx and JvmMs. The names of parameters are wrote to the registry, but 
the values everytime are "0".
I tried several ways, eg "--JvmMX=400" or "--Jvm 400" (like in service.bat) 
or "--JvmMX="400"" etc. But i have no success -> the JvmMx remains "0"

BTW: the same thing happens if i'm using the service.bat.

Regards,
Ilona

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message