tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Henrique Faria" <hfa...@singularitysystems.com>
Subject RES: Getting only Response 400 when implementing a new connector for Tomcat 5
Date Mon, 02 Aug 2004 21:49:36 GMT
The whole problem was due to the "protocol" attribute of the "connector"
element, in the server.xml. We didn't set it.
Actually, we extended the CoyoteConnector class, overriding
setProtocol() method, which called super.setProtocol(), if the protocol
didn't match our string protocol.
Thanks anyway!

Henrique Faria	         Senior Consultant
Java Software Team	
tel: 	55.11.3285 4699	
cel: 	55.11.9811 8281	
fax:	 55.11.3266 5121	
hfaria@singularitysystems.com	

-----Mensagem original-----
De: Remy Maucherat [mailto:remm@apache.org] 
Enviada em: Monday, August 02, 2004 6:37 PM
Para: Tomcat Developers List
Assunto: Re: Getting only Response 400 when implementing a new connector
for Tomcat 5

Bill Barker wrote:

>The Adapter implementation is expecting that the requestURI is of type
BYTE.
>It doesn't deal well with type STRING.
>  
>
I don't think the latest 5.0.x code has these limitations anymore.

Rémy


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message