tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 16901] - [PATCH] mod_jk2 wrong server port when using NAT
Date Wed, 02 Jun 2004 14:18:50 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16901>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16901

[PATCH] mod_jk2 wrong server port when using NAT

old-schepperhand@gmx.net changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|FIXED                       |



------- Additional Comments From old-schepperhand@gmx.net  2004-06-02 14:18 -------
It is still not working.

i'm using mod_jk2-2.0.4 apache-2.0.49 and 
my setup is almost the same:
httpd is listening on 9000 and when trying to do a rewrite the connector
responds with www.anyurl.com:9000/x/y/z

The FW only allows http+https and therefore the connection got lost

in the httpd.conf i've added the
CanonicalName directive and also the 
'ServerName www.anyurl.com:9000' in the Virtual Host directives

without any result.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message