tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28654] - Load balancer doesn't work for jk 2.0.4 with IIS
Date Fri, 28 May 2004 15:04:56 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28654>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28654

Load balancer doesn't work for jk 2.0.4 with IIS

Dave@JungleMoss.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|INVALID                     |



------- Additional Comments From Dave@JungleMoss.com  2004-05-28 15:04 -------
I wasn't starting a discussion, this is a bug. Load balancing just doesn't 
work with IIS and JK2 2.0.4. If you try it you'll see.
I use the same workers2.properties and Tomcat config for both Apache2 and IIS 
(I just switch between using Apache or IIS depending on what our customer 
wants), but I also have to comment out the group=lb and set a worker to get 
around this bug at the moment.
What sort of test case do you want? Just set up load balancing in JK2 with IIS 
and it doesn't work!!!

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message