tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28654] - Load balancer doesn't work for jk 2.0.4 with IIS
Date Tue, 04 May 2004 04:15:46 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28654>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28654

Load balancer doesn't work for jk 2.0.4 with IIS





------- Additional Comments From mramshaw@alumni.concordia.ca  2004-05-04 04:15 -------
I get exactly the sane error with Tomcat 4.1.29 on Windows 2003. 
 
I found a suggestion that the load balancing was at fault; after removing 
all references to the load balancer in the workers.prpoperties file and 
re-booting, everything worked correctly. 
 
Which brings up the question of how the workers are controlled: are they 
under the control of IIS, or are they daemon processes ? It seems that 
the only way to have them re-load their configuration details is to 
re-boot.I get exactly the sane error with Tomcat 4.1.29 on Windows 2003. 
 
I found a suggestion that the load balancing was at fault; after removing 
all references to the load balancer in the workers.prpoperties file and 
re-booting, everything worked correctly. 
 
Which brings up the question of how the workers are controlled: are they 
under the control of IIS, or are they daemon processes ? It seems that 
the only way to have them re-load their configuration details is to 
re-boot.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message