tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marco Baringer ...@bese.it>
Subject Re: compiling mod_jk 2.0.4 on macos X (10.2)
Date Fri, 02 Apr 2004 16:55:15 GMT
On Venerdì, apr 2, 2004, at 16:45 Europe/Rome, Kurt Miller wrote:

> Is there a jk/build/jk2/apache13/usr/local/libexec/mod_jk2.dylib?

no. only .a and .la

> This has been reported and fixed post 2.0.4. A quick workaound
> would be to edit jk/native2/configure, find all the referances to
> libapr-1.so, libapr-0.so and libapr.so and change to
> libapr-1.dylib, libapr-0.dylib and libapr.dylib respectively.

i grabbed the latest CVS to see if that helped but libtool started  
going mad.

Everything built fine (upto mod_jk2.o), then when trying libtool  
--mode=link i get this:

*** Warning: This system can not link to static lib archive  
/Users/mb/apache/jakarta-tomcat-connectors/jk/native2/apr-0.9.4//lib/ 
libapr-0.la.
*** I have the capability to make that library automatically link in  
when
*** you link to this library.  But I can only do this if you have a
*** shared version of the library, which you do not appear to have.
*** But as you try to build a module library, libtool will still create
*** a static module, that should work as long as the dlopening  
application
*** is linked with the -dlopen flag to resolve symbols at runtime.

which may be related the shared vs. dynamic issue mentioned in another  
email.

Then i get this:

../../libtool: test: : integer expression expected

repeated may (~ 30) times. The build then tries to do ar cru for every  
.o file into mod_jk2.a, ranlib complains a few times about files not  
having symbols, but I don't think that's a problem.

Make then repets these exart same steps (with same error messages)  
again and at the end tries this:

chmod 644  
/Users/mb/apache/jakarta-tomcat-connectors/jk/native2/server/apache13/ 
../../../build/jk2/apache13//Users/mb/apache/httpd13/libexec/mod_jk2.a
libtool: install: warning: remember to run `libtool --finish  
/Users/mb/apache/httpd13/libexec'
/bin/cp  
../../../build/jk2/apache13//Users/mb/apache/httpd13/libexec/mod_jk2.so  
../../../build/jk2/apache13/mod_jk2.so
/bin/cp:  
../../../build/jk2/apache13//Users/mb/apache/httpd13/libexec/ 
mod_jk2.so: No such file or directory
make[1]: *** [../../../build/jk2/apache13/mod_jk2.so] Error 1

and dies.

I have a directory with all the .o files, what command should i try to  
build mod_jk2.so ?

p.s. - i really think this is a libtool issue on my side, i'll see what  
i can figure out.

--
Marco
Ring the bells that still can ring.
Forget the perfect offering.
There is a crack in everything.
That's how the light gets in.
	-Leonard Cohen


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message