tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28154] - setting of mappedfile in web.xml doesn't work
Date Tue, 06 Apr 2004 10:19:17 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28154>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28154

setting of mappedfile in web.xml doesn't work

paul-apache@mansfield.co.uk changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |CLOSED



------- Additional Comments From paul-apache@mansfield.co.uk  2004-04-06 10:19 -------
The changelog here:
http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-5.0-doc/changelog.html
says "mappedFile"

Interestingly, our dev box which I've just upgraded to 5.0.19 does work as 
expected, merging template text with \n in the strings, whereas tomcat 5.0.14 on 
our live server doesn't... but the web.xml in our live server does mention 
mappedfile and release notes say mappedfile came in with v5.0.7.

Anyway, I shall try and get our live server upgraded...
thanks
Paul

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message