tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 27122] - Opera/IE fail to access JSP pages of MIME type image/svg+xml when using SSL
Date Fri, 20 Feb 2004 21:24:12 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27122>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27122

Opera/IE fail to access JSP pages of MIME type image/svg+xml when using SSL





------- Additional Comments From dpotter@mitre.org  2004-02-20 21:24 -------
Of course I haven't tried telnet, it's only happening over SSL.  I'm not very
good at doing 128-bit encryption in my head and I doubt anyone else is either. 
If I could find something that would do SSL and dump the actual HTTP transaction
I would do that - I haven't yet (especially because form security is in place on
the webapp).

However, considering that it *only* failed with the latest Tomcat 5 and works
just fine in Tomcat 4 I find it hard to believe that there isn't something wrong
with Tomcat 5.  If it failed when back-revving the version, I might blame
something else.  But this is 100% reproducable among multiple clients and only
when connecting to the Tomcat 5 server using SSL.

This *only* fails when using SSL through Tomcat 5.  It works with Tomcat 4,
using the same JDK and the same configuration.  It also works in Tomcat 5 if I
use the standard HTTP connector.  I can't figure out how to begin to debug this,
but if anyone can offer any suggestions on utilities to debug SSL connections
I'll take a stab at it next week.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message