tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dirk Verbeeck <dirk.verbe...@pandora.be>
Subject Re: TOMCAT-fix for os/390??
Date Thu, 09 Oct 2003 20:53:59 GMT
Hi Anna

I don't use tomcat on os390 but by reading you problem I suspect your 
problem is solved in cvs, you need at least revision 1.16.2.1 
<http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/*checkout*/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java?rev=1.16.2.1>

or 1.18 
<http://cvs.apache.org/viewcvs.cgi/*checkout*/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java?rev=1.18>

of the following file:
http://cvs.apache.org/viewcvs/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java

Releases including this fix are TOMCAT_5_0_13 
<http://cvs.apache.org/viewcvs/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java?only_with_tag=TOMCAT_5_0_13>,

TOMCAT_5_0_12 
<http://cvs.apache.org/viewcvs/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java?only_with_tag=TOMCAT_5_0_12>,

TOMCAT_4_1_28 
<http://cvs.apache.org/viewcvs/jakarta-tomcat-connectors/http11/src/java/org/apache/coyote/http11/InternalOutputBuffer.java?only_with_tag=TOMCAT_4_1_28>

Cheers
Dirk

Anna Fuhrmann wrote:

>Hi all,
>like  a good girl I have been using the user-mailing-list up to now to search for
>user experience installing tomcat on os390.
>
>Most (if not all) contributions are in the form "has anyone successfully installed
>tomcat on os390?" From some other I got partly valuable ideas. 
>
>I have been TRYING to get tomcat run on os390 in the last couple of days.
>Done everything I could - everything seems to be allright up to this pont: tomcat IS running
at last
>without any serious signs of disbehaviour - no error messages at all, xml's behaving well.
But if we connect to
>localhost:tomcatport/index.jsp  (or wahtever else for that matter), the browser does not
show
>anything. Doing the same with a perl script shows that the server is ansering and is supplying
the 
>requested page, BUT EACH LINE OF THE HTTP_HEADER CONTAINS AN INVALID
>(i.e.: ebcdic) LINE SEPARATOR. So thats the reason why. 
>
>Today I tried to identify the .java-file giving us the header (looking for \r\n) . I thought
I found it, 
>by my hex.editor did not show me any 0x0d15 (which ought to be the suspect, i.e. Newline
>in ebcdic). 
>
>What I would like to know: Is there any kind of patch for os/390? Do you have any suggestions?
>Is anybody working on it? What should I do? I want to have this beast running.
>
>PLEASE.
>
>We have os390 2.10
>IBM-JDK 1.3
>tomcat 4.1.27
>
>Anna Fuhrmann   
>  
>




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message