tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 23831] New: - problem using mod_jk2 connector with Apache and Tomcat
Date Wed, 15 Oct 2003 10:21:37 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23831>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23831

problem using mod_jk2 connector with Apache and Tomcat

           Summary: problem using mod_jk2 connector with Apache and Tomcat
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.1.27
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: Connector:Coyote JK 2
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: tekn0@libero.it


I've a problem with mod_jk2 connector (2.0.2) with Apache 2.0.43 and Tomcat 
4.1.27.

After a bit, log file (error_log) writes this lines:

[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] Error ajp_process_callback - write failed
[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] ajp13.service() ajpGetReply recoverable 
error 3
[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] Error ajp_process_callback - write failed
[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] ajp13.service() ajpGetReply recoverable 
error 3
[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] ajp13.service() Error  forwarding 
ajp13:localhost:8009 1 0
[Wed Oct 15 12:08:32 2003] [error] mod_jk.handler() Error connecting to tomcat 
3

This's my configuration files:

************* BEGIN jk2.properties ****************
handler.list=apr,channelSocket,request

channelSocket.port=8009

serverRoot=/usr/local/apache

apr.NativeSo = /usr/local/apache/modules/jkjni.so
************* ENDjk2.properties ****************

************* BEGIN workers2.properties ****************
# Shared memory handling.
[shm:]
file=/usr/local/apache/conf/shm.file
size=1048576

[config]
file=/usr/local/apache/conf/workers2.properties
debug=10
debugEnv=10

[channel.socket:localhost:8009]
port=8009
host=127.0.0.1
tomcatId=localhost:8009

[ajp13:localhost:8009]
channel=channel.socket:localhost:8009

# Uri mapping.
[uri:/*]
worker=ajp13:localhost:8009
************* END workers2.properties ****************

************* BEGIN server.xml ****************
<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN" debug="0">
	<Service name="Tomcat-Apache">
		<Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector" 
port="8009" minProcessors="20" maxProcessors="200" acceptCount="10" debug="0" 
address="127.0.0.1"/>
		<Engine name="Server" defaultHost="localhost" debug="0">
			<Logger 
className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" prefix="catalina_log." 
suffix=".log" timestamp="true"/>
			<Realm 
className="org.apache.catalina.realm.MemoryRealm" />
			<Host name="localhost" debug="0" appBase="webapps" 
unpackWARs="true" autoDeploy="true">
				<Logger 
className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" directory="logs"  
prefix="localhost_log." suffix=".log" timestamp="true"/>
				<Context path="" docBase="" debug="0"/>
			</Host>
		</Engine>
	</Service>
</Server>
************* END server.xml ****************

The strange think is that until a few day ago this server isn't problems.

Please help me

Pier

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message