tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jean-Francois Arcand <jfarc...@apache.org>
Subject Re: [5] Mapper bug?
Date Fri, 25 Jul 2003 01:41:00 GMT
Forget that. The bug is in front of the computer!

-- Jeanfrancois

Jean-Francois Arcand wrote:

> Hi,
>
> I'm currently doing a very basic test:
>
>> [jfarcand@localhost jfarcand]$ wget http://localhost:8080/
>> --20:59:22--  http://localhost:8080/
>>            => `index.html'
>> Resolving localhost... done.
>> Connecting to localhost[127.0.0.1]:8080... connected.
>> HTTP request sent, awaiting response... 400 No Host matches server 
>> name localhost
>> 20:59:23 ERROR 400: No Host matches server name localhost.
>
>
> Does I'm missing something here? Same with index.jsp:
>
>> [jfarcand@localhost jfarcand]$ wget http://localhost:8080/index.jsp
>> --21:00:30--  http://localhost:8080/index.jsp
>>            => `index.jsp'
>> Resolving localhost... done.
>> Connecting to localhost[127.0.0.1]:8080... connected.
>> HTTP request sent, awaiting response... 400 No Host matches server 
>> name localhost
>> 21:00:30 ERROR 400: No Host matches server name localhost.
>
>
> I'm using the current head code.... before jumping into the 
> Mapper/Coyote code (and get tons of -1 :-) .. just kidding ), can 
> someone confirm I'm not wrong?
>
> Thanks,
>
> -- Jeanfrancois
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message