tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 17867] - new virtual host doesn't work after restart
Date Mon, 02 Jun 2003 18:09:03 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17867>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=17867

new virtual host doesn't work after restart





------- Additional Comments From wchandler@redesetgrow.com  2003-06-02 18:09 -------
Here is some more info.  When I log into my admin after the no context defined
error.  I get this error when I try to click on the Default Context to edit it.
===================================================
type Status report

message Error retrieving attribute debug

description The server encountered an internal error (Error retrieving attribute
debug) that prevented it from fulfilling this request.
====================================================

to correct this the only work around I have found is to remove the configuration
for the vhost and re-enter it all through the admin tool.

:-(

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message