tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 19503] New: - install does not unpack war files
Date Wed, 30 Apr 2003 22:18:57 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19503>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=19503

install does not unpack war files

           Summary: install does not unpack war files
           Product: Tomcat 4
           Version: 4.1.24
          Platform: All
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Webapps:Manager
        AssignedTo: tomcat-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: chrisw@wolfram.com


Using the ant tasks, I am trying to install a webapp.  It works correctly if I 
install a webapp that is already unpacked.  However, if I try to point it to a 
war file, it one does install it, but it does not unpack it.  This is a problem 
for me for two reasons.  Number one, my webapp needs to be unpacked to find 
some resources.  Number two, it does not find the webapp if it is not 
extracted.  I can show an error message of the second problem.

The ant task call looks like this...

<install url="${tomcat.manager.url}"
        username="${tomcat.manager.username}"
        password="${tomcat.manager.password}"
        path="/${app.name}"
        war="file:${install.base}/${app.name}"/>

where ${app.name} resolve correctly to Tools.
${install.base} resolves correctly to directory with the the war file.

As output I get...

[install] OK - Installed application at context path /Tools

As output of a list I get...

list:
     [list] OK - Listed applications for virtual host localhost
     [list] /admin:running:0:../server/webapps/admin
     [list] /webdav:running:0:C:\tomcat\jakarta-tomcat-4.1.24\webapps\webdav
     [list] /examples:running:0:examples
     [list] /Tools:running:0:C:\tomcat\jakarta-tomcat-4.1.24\webapps\Tools.war
     [list] /tomcat-docs:running:0:C:\tomcat\jakarta-tomcat-4.1.24\webapps\tomca
t-docs
     [list] /:running:0:C:\tomcat\jakarta-tomcat-4.1.24\webapps\ROOT
     [list] /manager:running:0:../server/webapps/manager


So I am deploying Tools.war to /Tools.  However, it does not create a Tools 
directory in my webapps directory.  This causes...

2003-04-30 16:39:50 StandardContext[/Tools]: Resources start failed:
java.lang.IllegalArgumentException: Document base C:\tomcat\jakarta-tomcat-
4.1.24\webapps\Tools does not exist or is not a readable directory

I have the host's unpackWARs="true" set.  There doesn't appear to be any reason 
why the war file is not extracted and causing the two problems.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message