tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 5704] - CgiServlet corrupting images?
Date Fri, 21 Mar 2003 17:39:09 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5704>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=5704

CgiServlet corrupting images?





------- Additional Comments From leo.savernik@vai.at  2003-03-21 17:39 -------
I experience the same problem when serving pdfs. When I run the cgi standalone I
get a valid viewable pdf (after stripping the headers), when it is served by the
CGIServlet, *some* bytes in the output are replaced by question marks. Only
bytes in the range [128; 160[ seem to be affected. Coincidentally, this is the
undefined range of the iso-8859-? charsets.

As the CGIServlet uses InputStreamReaders and OutputStreamWriters to handle the
content, character conversions take place that replace any untranslateable
characters into question marks.

This "feature" is a major annoyance because it effectively prevents me from
serving arbitrary binary content over cgis.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message